About Us

Naš tim

KO SMO MI ?

Eventiva je kreativni studio nastao sa idejom da vam pomogne da svaka vaša proslava bude lepša, a njena  organizacija lakša.

Mi organizujemo sve vrste svečanosti na autentičan i potpuno personalizovan način. Bilo da želite da proslavite rođendan vašeg deteta, organizujete promociju vašeg proizvoda, proslavu firme ili da sa nama podelite proslavu vašeg venčanja, mi smo tu da vam pomognemo u organizacij ii dekoraciji.
Ne želimo da se uklapamo u šablone i smatramo da dve proslave nikada ne mogu da budu iste, jer se svi mi razlikujemo, a između ostalog, život je suviše kratak da bi pravili dosadne zabave!

Zato naša organizacija počinje sa upoznavanjem vas i vaših ideja i potreba. Naš cilj je da očekivanja koja imate za vašu proslavu, pretvorimo u stvarnost.

Sigurno se pitate kako uspevamo u tome!

Pre svega tako što okupljamo tim ozbiljnih, kreativnih entuzijasta u saradnji sa kojima možemo da opravdamo vaša očekivanja. Naš posao je dvadesetčetvoročasovno pasionirano bavljenje organizacijom vašeg događaja.Razmišljamo o svakom detalju i ništa ne prepuštamo slučaju.Nije nam teško da se bezbroj puta penjemo na merdevine  ili drveće, da kačimo sve što se kačiti može, da ručno pravimo veliki broj elemenata, da gradimo ledeno carstvo na snegu ili oazu na +40 stepeni. Igraćemo se sa različitim cvećem, bojama i materijalima dok ne postignemo perfekciju.

Tu smo da Vam pomognemo u organizaciji svega – od viljuške i tanjira, preko stolice i sijalice, do cvetnih aranžmana i izgradnje vizuelnog identiteta Vaše proslave, ali tu smo i da nastavimo tamo gde ste vi stali.

Znamo kada da pratimo vaše zamisli, a kada da vas povedemo u svet beskonačnih mogućnosti.
Razmišljamo uvek izvan konvencionalnih okvira i činimo da svaka proslava ostaneupamćena i prepoznatljiva, pre svega po besprekornoj stilizovanosti i usklađenosti svih elemenata proslave.